Waarom Roos Groep

Adviserend

Een goede voorbereiding van projecten zorgt voor de meest efficiënte uitvoering en mooiste uitstraling.

Aan de voorkant meedenken en adviseren van klanten zorgt voor een hoger eindresultaat.

Kwaliteit

Kiezen voor een betonverharding aangelegd door de Roos Groep is een innovatieve en duurzame investering.

Het onderhoud van een cementbetonverharding is minimaal en er wordt altijd gestreefd naar de hoogst haalbare kwaliteit.

60 jaar ervaring

De Roos Groep is in 1956 opgericht in Nieuw-Vennep en in 1992 verhuist naar de huidige locatie in Bladel.

Er zijn veel ervaren medewerkers in dienst wat zorgt voor een op elkaar afgestemd team.

Over ons

communicatie Roos Groep

INNOVATIEF IN WEGENBOUW

De Roos Groep is een familiebedrijf in hart en nieren. De specialist in Nederland en België op het gebied van de aanleg van cementbeton-, betonverhardingen en infrastructurele werkzaamheden. Onder de gezamenlijke naam Roos Groep zijn verschillende B.V’s gebundeld met als doel duurzaam ondernemen en het garanderen van de hoogste kwaliteit en veiligheid. Elk onder Roos Groep opererend bedrijf heeft zijn eigen specialisatie op het gebied van de grondbouw, wegenbouw of waterbouw. Op deze manier hebben wij zowel expertise van de algemene wegenbouw en grondverzet als kennis van zaken van (cement)betonverhardingen in huis.

Historie van een belangrijke grondlegger

Het fundament ligt in Nieuw-Vennep en is in 1956 opgericht door de heer P.E. Roos. In 1992 werd de hoofdvestiging verplaatst naar de huidige locatie in Bladel (Noord-Brabant). Niet lang daarna kreeg de tweede generatie en tevens onze huidige directeur, de heer G.P. Roos, in 1995 de leiding. Roos Groep is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de wereld van de wegenbouw en het cementbeton in het bijzonder. Ons werkgebied bevindt zich vooral in Nederland en België

Naast de divisies betonverhardingen en infra hebben we in Zuidland een zand en grint handel, genaamd G. P. Roos zand en Grint B.V. Hier zijn we gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten toeslagmaterialen zoals zand, grint en granulaten. Ook kunnen we met een Mix Truck beton leveren op locatie. Via betonbesteld.nl vind u meer informatie over deze diensten.

Vind meer informatie over: