Adviserend

Een goede voorbereiding van projecten zorgt voor de meest efficiënte uitvoering en mooiste uitstraling.

Aan de voorkant meedenken en adviseren van klanten zorgt voor een hoger eindresultaat.

Kwaliteit

Kiezen voor een betonverharding aangelegd door de Roos Groep is een innovatieve en duurzame investering.

Het onderhoud van een cementbetonverharding is minimaal en er wordt altijd gestreefd naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Service

De Roos Groep staat garant voor goede service. Wij informeren en adviseren aan de voorkant en zorgen dat we voldoen aan gestelde eisen en wensen. Wij rennen voor elke klant zo hard als wij kunnen. En streven naar het hoogst haalbare.

Over ons

Uitvoerder Roos Groep

De Roos Groep is een familiebedrijf in hart en nieren. De specialist in Nederland en België op het gebied van de aanleg van cementbeton-, betonverhardingen en infrastructurele wegenbouw. Onder de gezamenlijke naam Roos Groep zijn verschillende B.V’s gebundeld met als doel duurzaam ondernemen en het garanderen van de hoogste kwaliteit en veiligheid. Elk onder Roos Groep opererend bedrijf heeft zijn eigen specialisatie op het gebied van de grondbouw, wegenbouw of waterbouw. Op deze manier hebben wij zowel expertise van de algemene wegenbouw en grondverzet als kennis van zaken van (cement)betonverhardingen in huis.

Historie van een belangrijke grondlegger

Het fundament ligt in Nieuw-Vennep en is in 1956 opgericht door de heer P.E. Roos. In 1992 werd de hoofdvestiging verplaatst naar de huidige locatie in Bladel (Noord-Brabant). Niet lang daarna kreeg de tweede generatie, de heer G.P. Roos, in 1995 de leiding. In 2023 gaf hij het stokje over aan de derde generatie en tevens onze huidige directeur, de heer T. Roos. Roos Groep is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de wereld van de wegenbouw en het cementbeton in het bijzonder. Ons werkgebied bevindt zich vooral in Nederland en België

Vind meer informatie over: