Betonreparaties

Een andere specialiteit waar Roos Speciale Technieken zich de afgelopen jaren verder heeft ontwikkeld, zijn betonreparaties zoals het herstellen van beton en asfalt. Door het verkeer wat gebruiktmaakt van de wegen is een verharding onderhevig aan slijtage. Daardoor ontstaan er ooit scheuren of gaten in de weg. Roos Speciale Technieken heeft verschillende manieren om deze riskante plekken te herstellen. Of dit nu een asfaltverharding is of een betonverharding alles wordt op de juiste manier hersteld. Betonreparaties door Roos Speciale Technieken zorgt ervoor dat de verharding weer een aantal jaar onderhoudsvrij is.

Vloeistofdichte vloeren controle en herstel

Om de expertise van deze divisie uit te breiden hebben de medewerkers zich gespecialiseerd in het uit handen nemen van de controle en herstelwerkzaamheden van verschillende vloeistofdichte voorzieningen. Zoals wasplaatsen, overslagplaatsen voor brandstof en milieustraten.

Na deze herstelling en controle is de klant ervan verzekerd dat de vloeistofdichte vloer de komende 6 jaar is gecertificeerd. Mits de betonverharding een jaarlijkse controle ondergaat. Deze controle voert de Roos Groep ook uit. Eventuele herstellingen zoals het herstellen van randschades, kantschades en/of oppervlakteschades van betonverhardingen vallen hier ook onder. In veel gevallen worden deze herstellingen na een controle door Roos Speciale Technieken kosteloos hersteld.

Contact

Roy van den Borne
Zaag-, kit-, reparatiewerk, uitwassen, Ucrete
Nederland en Belgiƫ
+31 6 13 40 48 47
Royb@roosgroep.com