Bouw- en woonrijp maken

Bouwrijp en woonrijp maken

Bij bouw- en woonrijp maken gaat de Roos Groep een stapje verder dan concurrenten. Tijdens het woonrijp maken wordt een terrein geschikt gemaakt voor nieuwbouwprojecten. Vanzelfsprekend wordt dus bij het woonrijp maken, een terrein geschikt gemaakt om op te wonen. Tijdens het rijp maken wordt de openbare ruimte rondom het bouwproject volledig afgewerkt. Bouw- en woonrijp maken wordt door de infra-afdeling in de meest brede zin uitgevoerd. Het grondwerk, de aanleg en het onderhoud van de riolering en de complete infrastructuur worden uit handen genomen.

Van betonverhardingen tot bestraten of asfalteren, in de wegenbouw kan dit allemaal gerealiseerd worden. Verschillende klanten en opdrachtgevers kiezen voor de Roos Groep omdat alles uit handen genomen kan worden. Van ontwerp tot realisatie. Van rioleringswerken tot complete terreinverhardingen of het inrichten van bedrijfsterreinen.

Dit is nog maar een greep uit alle mogelijkheden die de wegenbouwspecialist Roos Groep uitvoert in Nederland, België en Duitsland. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Dirk Adriaensen
Infrawerken
België
+32 475 44 59 78
dirk@roosgroep.com