Binnentuin in beton
Recreatie project

Aanleg van recreatie gelegenheden

Om een plek te creëren waar bezoekers graag komen, werkt de Roos Groep zowel mee aan projecten in de sport- en recreatiegelegenheden als projecten die de omgeving verbeteren. Met de ruime ervaring in de wegenbouw en de infra is er genoeg expertise in huis om de klant vanaf het ontwerp te ontzorgen. Bij de ontwikkeling van een gebied of omgeving wordt rekening gehouden met verschillende facetten. Bij het ontwerp wordt al gekeken naar de landschappelijke kenmerken, de doelgroep waarvoor het project bestemd is en de ruimtelijke context. 

Om een totaalservice te kunnen bieden, wordt in sommige gevallen de samenwerking opgezocht met andere partijen. De combinatie van verschillende expertises zorgt voor een hogere kwaliteit. Samenwerkingen worden opgezocht met de visie: “doe waar je zelf goed in bent”.  

Het (her)inrichten van sport- en recreatiegelegenheden is veranderd in de loop der jaren. Dit wordt complexer doordat het klimaat verandert en doordat er nieuwe ontwikkelingen zijn die bijvoorbeeld de duurzaamheid verbeteren. De Roos Groep heeft door de ruime ervaring in de verschillende divisies binnen de organisatie vaak een stapje voor in vergelijking tot concurrenten. De divisies worden gecombineerd om de meest efficiënte gebiedsontwikkeling te realiseren. Zakendoen met de Roos Groep betekent: ontzorgt worden vanaf het begin. Naast de uitvoering zijn ook de planning, de veiligheid en de communicatie rondom het project in goede handen. 

Contact

Dirk Adriaensen
Infrawerken
België
+32 475 44 59 78
dirk@roosgroep.com