Uitvoerder Roos Groep

Wat is preventief onderhoud Infrastructuur

Bij beton- en wegenbouwspecialist de Roos Groep bieden we preventief onderhoud infrastructuur aan. Dit is een initiatief die onze klanten, zowel overheden als particuliere bedrijven, optimaal en tegen de laagst mogelijke kosten ontzorgt.

De opdrachtgever bepaalt welke verhardingen voor contractonderhoud in aanmerking komen. Dat kunnen bepaalde terreinen zijn, zoals parkeerterreinen, logistieke centra, aan- en afvoerwegen of erven. Maar evengoed bepaalde straten of wegvakken, of de gehele infrastructuur in een bepaalde wijk of Gemeente.

Controle op verhardingen

Als opdrachtgever bepaalt u welke verhardingen voor contractonderhoud in aanmerking komen.
Dat kunnen bepaalde bedrijfsterreinen zijn, zoals parkeerterreinen of logistieke centra, maar ook aan- en afvoerwegen.
Onze specialisten controleren hier vervolgens alle beton- en asfaltverhardingen. Daarna leggen zij hun bevindingen vast in een duidelijke rapportage, compleet met foto’s, onderhoudsaanbevelingen en prioriteiten. Wij controleren alles van voegen tot complete reparaties. Op basis hiervan wordt een onderhoudsplan opgesteld voor een periode van 3 jaar. Dit onderhoudsplan wordt tot in met u doorgesproken, waarna een offerte voor Preventief Contractonderhoud Infrastructuur volgt.

Op deze manier weet de opdrachtgever precies wat de kosten voor de komende jaren zijn voor onderhoud en reparatie aan verhardingen. Bovendien zorgt preventief onderhoud voor een bewezen langere levensduur, wat op termijn tot belangrijke besparingen leidt. Het contractonderhoud kan bovendien worden uitgebreid met een gladheidsbestrijdingsplan, zodat al het onderhoud aan terreinen binnen één contract en bij één partij kan worden ondergebracht, tegen de laagst mogelijke kosten.

Gratis eerste consult

Om u kennis te laten maken met de voordelen van Preventief Contractonderhoud Infrastructuur en met onze werkwijze, investeren wij mee in een eerste consult. Dit consult t.w.v. €300,- wordt in mindering gebracht nadat wij de eventuele reparaties of onderhoudswerkzaamheden uit mogen voeren.

Wilt u meer weten over de talrijke voordelen van Roos Preventief Contractonderhoud Infrastructuur?
Bel of mail ons voor een afspraak en wij komen graag bij u langs.

Contact

Verkoper Roos Groep
Pieter de Nijs
Betonverhardingen
België
+32 497 57 84 75
Pietern@roosgroep.com
Verkoper Roos Groep

Nederland

Sven de Jong
Betonverhardingen
+31 6 20 43 20 10
Sven@roosgroep.com