Busbaan van beton

Tram- en bushaltes

Wegenbouw

Rijwegen

Fietspaden van beton

Looppaden en fietspaden

Kavelpad in Erp

Kavelpaden

Rotonde van beton

Rotondes

Terreinverharding Haren

Bedrijfsterreinen

Foto betonverharding door Roos Groep

Terreinverharding

Vliegveld beton

Vliegvelden en platforms

Barrier van beton

Lijnvormige constructies

Printbeton

Printbeton of Stempelbeton

Bermbeton langs de weg

Bermbeton

Grinding

Grinding

Gebruik van betonverhardingen

Gebruik van verhardingen in welke vorm dan ook is aan veroudering onderhevig en dient regelmatig te worden onderhouden (hersteld). Het intensief gebruik van verhardingen kan leiden tot ribbel-, scheur- en spoorvorming. Bij de Roos Groep kunt u verwachten dat een kwalitatief hoge en duurzame betonverharding gerealiseerd wordt. Waarom duurzaam? Omdat de minimale levensduur van een betonverharding 30 jaar is met minimale onderhoudskosten. In vergelijking tot andere verhardingen ligt dit tot wel 15% lager.

Duurzame betonverharding

Als specialist in betonverhardingen zijn bij de Roos Groep tal van mogelijkheden. Van de aanleg van een rijbaan, lijnvormige constructie of rotonde tot het compleet uit handen nemen van de betonverharding van een groot platform of vliegveld. Het resultaat van zaken doen met een wegenbouwspecialist is minimaal onderhoud, dus lagere kosten, oog voor duurzaamheid én minder verkeershinder. Door slim samen te werken met verschillende betonleveranciers wordt een verharding zo snel en flexibel mogelijk gerealiseerd.

Het team van de Roos Groep is door de ruime ervaring in staat om de klant te voorzien van advies. Dit wordt in de voorbereidingsfase al duidelijk tijdens het ontwerp en de constructieberekeningen. Op het moment dat contact heeft plaatsgevonden, springt de Roos Groep bij met advies op maat. Van de samenstelling van het beton en de uitvoering, tot aan het afwerken van de betonverharding met bijvoorbeeld een verhardingsontwerp. Nadat deze adviesfase is doorlopen, nemen we de gehele uitvoering uit handen. De betonverharding wordt machinaal met glijbekisting of met de hand gerealiseerd. Vervolgens staat de Roos Groep ook klaar om de voegen bitumineus of met kit af te werken.