Roos_11-11-2014-12-min

Betonverharding

Recreatie project

Infra & wegenbouw

Zagen van asfalt/beton

Zaag-, kit- en reparatiewerk

Uitwassen van betonverharding

Uitwassen van beton

vloeistofdichte vloer

Vloeistofdichte vloeren herstel en onderhoud

Grinding Roos Groep

Grinding van beton

De Roos Groep staat bekend om de verschillende expertises die het bedrijf in huis heeft. Wegenbouw stopt niet bij het een of bij het ander. Het bedrijf kiest ervoor om de klant volledig te ontzorgen. Ontwerp, advies en de uitvoering van verschillende infra en wegenbouwprojecten zijn de dagelijkse gang  van zaken. Kiezen voor de Roos Groep, is kiezen voor een bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring.

Een greep uit de cementbetonprojecten die gerealiseerd worden, zijn: “het aanleggen van fietspaden, de aanleg van rotondes, de aanleg van nieuwe rijwegen en busbanen, de aanleg van een kavelpad of een tram/bushalte. Daarnaast is een andere divisie van de Roos Groep gespecialiseerd in het zagen van verhardingen, betonreparaties en het keuren en herstellen van vloeistofdichte vloeren.

De derde divisie van de Roos Groep is de Belgische tak van het bedrijf. Roos Groep N.V. ontzorgt klanten op verschillende infrawerken. Deze tak van het bedrijf houdt zich bezig met wegenbouwprojecten in België. De infrawerken zijn op te delen in verschillende specialisaties. Infrawerken zoals: “wegenbouw, gebiedsontwikkeling en het bouw- en woonrijp maken van verkavelingen.