Betonverharding in Zaventem
Barrier in Zaventem

Wegen en verhardingen worden vaak opgesloten door een lijnvormige constructie. De behoeften van sterke lijnvormige constructies zijn ontstaan doordat het aantal voertuigen op de weg aanzienlijk blijft groeien. Binnen lijnvormige constructies zijn er tal van mogelijkheden. De Roos Groep kan hier een adviserende en uitvoerende rol in hebben.

Machinaal of prefab

Bij constructies die zwaar belast worden zijn prefab elementen in het nadeel in vergelijking tot een lijnvormige constructie die machinaal wordt aangelegd. Het plaatsen van prefab elementen is vaak lastig en zwaar werk. Het grote voordeel van lijnvormige constructies die door middel van glijbekisting worden aangelegd is dat elke gewenste grootte en zwaarte te realiseren is. Tevens is het realiseren van zo’n constructie een stuk makkelijker. De betonmachine, ook wel slipformpaver, verricht het meeste werk.

Verschillende lijnvormige constructies die gerealiseerd kunnen worden zijn:

  • Betonbarriers
  • Opsluitbanden, goten en geleiders
  • Voertuigwanden
  • Keerwanden
  • Bermbeton

Een ander groot voordeel van het plaatsen van lijnvormige constructies door middel van glijbekisting is dat de lijnvormige constructie in een geheel wordt gestort, waardoor deze sterk en duurzaam blijft. Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om lijnvormige constructies. De Roos Groep is in staat om eigen mallen te ontwikkelingen en mee te denken voor duurzame oplossingen.

Om het zware werk van het plaatsen van prefabbeton achterwege te laten en gebruik te maken van een duurzame oplossing kunt u contact opnemen.

Contact

Verkoper Roos Groep
Pieter de Nijs
Betonverhardingen
België
+32 497 57 84 75
Pietern@roosgroep.com
Verkoper Roos Groep
Sven de Jong
Betonverhardingen
Nederland
+31 6 20 43 20 10
Sven@roosgroep.com