Vliegveld beton

Een verharding in beton is in elke vorm mogelijk. De Roos Groep heeft de mogelijkheden en het materieel in huis om tal van mogelijkheden uit te voeren. Verschillende vliegvelden en platforms hebben een speciale betonverharding nodig. De zwaarte en druk van vliegtuigen of zwaar materieel vragen om een betonverharding die daar tegen bestand is.

Temperatuur

Een betonverharding is hiervoor erg geschikt. Een voordeel van beton in vergelijking tot andere verhardingen, is dat beton uitermate geschikt is tegen hoge temperaturen. Wellicht een nog groter voordeel van beton is dat er relatief weinig onderhoud verricht hoeft te worden. In vergelijking tot asfalt wat vaak 7 tot 8 jaar meegaat, gaat beton wel 30 jaar mee.

Onderhoud

Vliegvelden die gekozen hebben voor een betonverharding of reparatie met zaag en/of kit werk van de Roos Groep, zijn: de militaire vliegbasis Gilze-Rijen, Eindhoven en Schiphol. Maar ook de Belgische Vliegbasis Bevekom heeft gekozen voor een kwalitatief hoge en onderhoudsvrije betonverharding. Om de levensduur van een betonverharding te verlengen wordt steeds vaker gekozen voor het herstellen van de voegen bij de terminals of vliegvelden. Roos Speciale Technieken zorgt ervoor dat de oude vulling wordt verwijderd, de voegen worden schoongemaakt en vervolgens opnieuw gevuld worden met bitumen of kit. Lees verder bij Roos Speciale Technieken 

Contact

Verkoper Roos Groep