vloeistofdichte vloer

Ontwerp vloeistofdichte vloer

Door onze ervaring met betonreparaties, het zagen van betonverhardingen en het vullen van voegen zijn wij ook de geschikte partij voor het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en de eventuele benodigde reparaties voor vloeistofdichte vloeren.

Onder andere tankstations, garagebedrijven en recyclingsbedrijven kunnen te maken hebben met vloeistofdichte vloeren. Omdat wij alles onder een dak hebben ontzorgen wij u graag bij het ontwerp van een vloeistofdichte vloer. Een vloeistofdichte vloer begint bij een doordacht ontwerp. Met oog op de toekomst en het milieu is het noodzakelijk dat er nagedacht wordt over de te verwachte belastingen. Dit kan zijn: “chemisch, thermisch en mechanisch”. Een vloeistofdichte betonverharding biedt hier vaak de uitkomst.

Aanleg van vloeistofkerende vloer

Het aanleggen van een vloeistofkerende vloer of een andere vloeistofdichte voorziening is een vak apart. Daarom dat een betrouwbare partner zoals Roos Groep hierbij onmisbaar is. Bij het ontwerp wordt al rekening gehouden met de meest efficiënte uitvoering. Volgens de voorschriften en gestelde regels zorgen wij dat u een nieuw vloeistofdichte voorziening op maat krijgt. In de Activiteitenregeling zijn in artikel 3.25 en 4.94 eisen gesteld aan de aanleg van de vloeistofdichte voorzieningen en bedrijfsrioleringen.

 

Onderhoud en keuring van vloeistofdichte voorziening

Onderdeel van ontzorgen is natuurlijk ook het onderhoud aan de vloeistofdichte vloer of de vloeistofdichte voorziening uit handen nemen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende reparaties, zoals betonscheuren of het herstellen van voegen of scheuren in asfalt. Mocht uit de vloeistofdichte voorziening controle blijken dat uw verharding niet helemaal voldoet dan lossen wij dit voor op. Vooraf doen wij een opname om ervoor te zorgen dat u precies weet waar u aan toe bent. Wij voeren het onderhoud of de reparatie uit en zorgen dat uw verharding opnieuw gekeurd wordt.

Contact

Verkoper Roos Groep
Pieter de Nijs
aanleg betonverhardingen, zaag-, kit-, reparatiewerk en uitwassen van beton
België
+32 497 57 84 75
Pietern@roosgroep.com

Contact

Verkoper Roos Groep
Sven de Jong
aanleg betonverhardingen, zaag-, kit-, reparatiewerk en uitwassen van beton
Nederland
+31 6 20 43 20 10
Sven@roosgroep.com