Uitgeborstelde beton in Pelt

De Roos Groep heeft weer een mooi project van verschillende fasen afgerond. In Pelt zijn verschillende stukken beton gestort en uitgeborsteld of terwijl uitgewassen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daarom dat wij er alles aan doen om de hoogst haalbare kwaliteit te leveren. Om op het gebied van zagen en uitwassen de beste kwaliteit te leveren zijn wij constant bezig met innoveren.

Een goed voorbeeld hiervan is onze eigen ontwikkelde tractor. Deze kan ingezet worden om betonverhardingen te zagen en uit te borstelen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem contact op en ondervindt zelf onze flexibiliteit en meedenkend vermogen.

Uitgewassen beton wordt om verschillende redenen toegepast, bijvoorbeeld om een bepaald uiterlijk van het oppervlak te bereiken. Ook kan een zekere ruwheid van het oppervlak gewenst zijn, bijvoorbeeld bij het maken van betontegels of betonnen trappen. Een ander voordeel van beton uitwassen is dat het geluid reduceert van verkeer dat eroverheen rijdt.

Bent u op zoek naar meer informatie over uitgewassen beton bekijk dan de pagina uitgewassen beton.