Vloeistofdichte wasplaats van beton

Voor een opdrachtgever in Nederweert heeft de Roos Groep een vloeistofdichte wasplaats van beton aangelegd. Een betonverharding is zeer geschikt voor toepassingen zoals een wasplaats of tankplaats, omdat het voorkomt dat schadelijke vloeistoffen in de bodem terecht komen.

Megablokken

Verder is de scheidingswand gemaakt van legioblokken, daardoor voorkomt het dat de omliggende materialen beschadigd raken. Het plaatsen van legioblokken is gemakkelijk en zonder gebruik te maken van bevestigingsmaterialen. De opstelling blijft dan flexibel, zodat de scheidingswand elke gewenste vorm kan aannemen.

Vloeistofdicht

Als laatste heeft Roos Speciale Technieken er voor gezorgd dat vloeistoffen niet onder de legioblokken komen. We zijn gespecialiseerd in het vloeistofdicht afkitten van voegen. De eventuele krimp- en omtrekvoegen op de verharding worden met twee componenten kit afgewerkt, om schadelijke vloeistoffen niet door te laten dringen. Hierdoor is de vloer gecertificeerd als vloeistofdicht.

Meer informatie over vloeistofdichte vloeren is te vinden op aanleg en herstel van vloeistofdichte en vloeistof kerende vloeren.