Aanleg van sportpark Kadijk in Pelt

Roos Groep N.V., de infra divisie van Roos Groep heeft in opdracht van gemeente Pelt (BE) sportvelden aangelegd.

We hebben verschillenden velden aangelegd, deels in natuurgras en het hoofdveld aan de nieuwe tribune in kunstgras. Alle velden werden voorzien van drainage met afvoer. Daarnaast werd ook riolering van de kantine voorzien, en regenwater wordt afgevoerd naar de achterliggende beek, de Neuzerloop.

Voor de aanleg van de natuurgrasvelden werd beroep gedaan op onderaannemer De Ceuster, voor het kunstgrasveld op Lesuco.

Vervolgens is een parkeerplaats aangelegd in beton en diverse bestratingsmaterialen met toegangswegen naar de kantine en de velden in samenwerking met betondivisie van de Roos Groep.

De velden werden afgewerkt met verlichting, beregening, hekwerkafsluitingen, ballenvangers, en dug-outs. Rondom het totale plan werd een Finse piste in chips (kokos snippers) aangelegd.

Tenslotte werd het project aangeplant door onderaannemer Vermeer. Het sportpark is al voor een deel in gebruik en zal in maart 2020 geheel worden opgeleverd.

Door de samenwerking tussen onze verschillende divisies kunnen wij klanten volledig ontzorgen en op een efficiënte manier te werk gaan. Voor meer informatie over het aanleggen van sportvelden, neem dan een kijkje op onze deze pagina.