Lijnvormige elementen gestort in Lier

Met behulp van onze beton paver, welke 3D aangestuurd wordt hebben we in Lier lijnvormige elementen gestort.
Wij nemen u graag eens stapsgewijs mee door het proces, wat maakt deze ontwikkeling nu zo succesvol en waarom is dit interessant voor onze opdrachtgevers. Voordat wij überhaupt beginnen met het storten van de lijnvormige elementen is onze uitvoerder of projectleider al ter plaatste om een kwaliteitscontrole uit te voeren. Hier wordt gecontroleerd of de onderbaan waarop het element moet komen te staan voldoet aan onze hoogste kwaliteitseisen.
Vervolgens gaan onze landmeters het project inmeten. Door middel van het vastleggen van verschillende punten ontwerpen we een tekening.
Deze tekening zorgt ervoor dat de beton paver exact weet, hoe het project eruit komt te zien.
Hiermee creëren we de strakste bochten en de hoogst haalbare kwaliteit. En als extra pluspunt kunnen we hiermee onze opdrachtgevers aan de voorkant van informatie voorzien van de opgemeten punten. Dit resulteert in een minimaal betonverlies terwijl de betonelementen worden gerealiseerd.

Onze landmeter voert tijdens het storten verschillende controles uit om de richting en hoogte te controleren. Of het nu een lijnvormige constructie of een volledige terreinverharding moet worden. Wij zorgen ervoor dat u altijd de strakste betonverharding gerealiseerd krijgt én dat u weet waar u aan toe bent.

Wilt u meer weten over lijnvormige constructies of het gebruik van 3D aangestuurde betonmachines? Neem dan contact op met onze accountmanagers.