Bergeijk – Eersel aanleg Diepveldenweg

Mourik infra is een paar maanden geleden begonnen met de aanleg van de Diepenveldenweg bij Bergeijk en Eersel.  De weg wordt aangepast en aangelegd om sluipverkeer door de kern van Eersel te verminderen en de infrastructuur voor de weggebruikers uit Bergeijk en Eersel sterk te verbeteren

De Roos Groep is in onderaanneming voor Mourik Infra gestart met het aanleggen van cementbetonverharding. De start van de werkzaamheden, de aanleg van bermverharding,  is gerealiseerd met een Slipform paver SP 15 aangestuurd door 3D sturing. De juiste hoogte en richting wordt aangestuurd door een drietal Total Stations, nadat er door de ontwikkelaars binnen de Roos Groep of door opdrachtgever een 3D model van de weg ontworpen is. Dit 3D model wordt ingeladen in de besturing van de betonmachine.

Bermverharding wordt aangelegd om de veiligheid van de weggebruikers sterk te  verbeteren die per abuis naast de weg komen. ook beschermd het de zijkanten van de asfaltweg tegen afbrokkeling zodat de levensduur van de asfaltverharding sterk wordt verlengd.

In de volgende fases van het project worden er nog lijnvormige constructies en verhardingen op de Ovonde (ovale rotonde) aangelegd.

Wilt u meer weten over lijnvormige constructies? Neem dan contact op met onze accountmanagers!