Aanleggen van betonverhardingen bij Quackstrand in Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis hebben we afgelopen periode het aanleggen van verschillende betonverhardingen verwezenlijkt. Een drietal pleinen, fiets- en aanrijdroutes zijn aangelegd op het Quackstrand, waar een gebiedsverbetering voor recreatie en toerisme plaats vindt.

Betonverharding

Met het aanleggen van de bovengenoemde betonverhardingen, kies je voor een oplossing voor jaren. Ten eerste heeft beton een extreem hoge hardheid, waardoor de vorm blijft zoals ie is en er geen spoorvorming kan ontstaan. Verder is het onderhouds- en onkruidvrij, bestand tegen brandstoffen en het door groeien van (boom) wortels. Als laatste heeft de betonverharding een hoge levensduur, waardoor je jaren kunt genieten van de verharding.

Voor de kwaliteitsimpuls op het Quackstrand in Hellevoetsluis is een goede keus gemaakt om voor beton te kiezen. Naast de voordelen die we eerder noemde, past het ook uitstekend in het landschap. Dit doordat beton een mooi en robuust product is. Bovendien zijn de laad- en losplaatsen voor de horeca nu bestand tegen de zware vracht die er over heen komt gereden.

Benieuwd naar oplossingen die met beton gerealiseerd worden? Neem dan een kijkje op onze website!

Wil je de voortgang en meer informatie over het totale project op het Quackstrand, ga dan naar de website van het Recreatieschap Voorne Putten.