Zand lossen Roos

Roos Zand & Grint B.V. is een in Zuidland gevestigde leverancier van toeslagmaterialen, zoals zand, grind, grond en granulaten. Daarnaast leveren zij ook producten voor infra toepassingen zoals spoorwegballast, wegverharding of dijkversterking. Door de overname van Van Der Wal Zand & Grint B.V. in 1988, is Roos Zand & Grint B.V. al 30 jaar een van de leveranciers rondom Rotterdam en op de Zuid-Hollandse eilanden. Vanuit deze vestiging worden ongeveer alle mogelijke zand, grint, grond en granulaat soorten geleverd. Deze divisie levert zand, grind, grond of granulaten aan zowel de particuliere als aan de zakelijke markt.

Om de mogelijkheden te bekijken kunt u een kijkje nemen op: www.rooszandengrind.nl 

Zand, grint, grond en granulaten geleverd aan bedrijven

Roos Zand en Grint B.V. levert aan diverse wegenbouwbedrijven, bouwbedrijven, gemeentelijke en provinciale overheden in de regio groot Rotterdam. De kracht van dit bedrijf zit hem in de korte communicatielijnen en de flexibiliteit.

Leveringen kunnen in elke gewenste hoeveelheid uitgevoerd worden: per schip, per vrachtwagen of per aanhanger. 

Zand, grint, grond en granulaten geleverd aan particulieren

Naast de bedrijfsmatige leveranties leveren wij ook zand en grint van kleinere hoeveelheden aan particulieren en woningstichtingen. Kleine leveranties kunnen los gestort en in Big Bags worden geleverd.

Contact

Pieter Wageveld
Nederland
+31 181 45 27 35
info@rooszand.nl