Over Roos Groep

Over Roos Groep

Innovatief in wegenbouw

Roos Groep is de specialist in Nederland en België op het gebied van de aanleg van cementbeton- en betonverhardingen. Onder de gezamenlijke naam Roos Groep hebben wij onze bedrijven gebundeld met als doel duurzaam te ondernemen evenals hoge kwaliteit en veiligheid te garanderen. Elk onder Roos Groep opererend bedrijf heeft zijn eigen specialisatie op het gebied van de grondbouw, wegenbouw of waterbouw. Op die manier hebben wij zowel expertise van de algemene wegenbouw en kennis van zaken van (cement)betonverhardingen in huis.

Efficiency is onze missie, kwaliteit een vanzelfsprekendheid

Historie van een belangrijke grondlegger

Het fundament van Roos Groep ligt in Nieuw-Vennep en is in 1956 opgericht door de heer P.E Roos. In 1992 werd de hoofdvestiging verplaatst naar de huidige locatie in Bladel (Noord-Brabant). Niet lang daarna kreeg de tweede generatie en tevens onze huidige directeur, de heer G.P. Roos, in 1995 de leiding. Roos Groep is ondertussen uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de wereld van de wegenbouw en het cementbeton in het bijzonder. Ons werkgebied bevindt zich vooral in Nederland en België.

Vertrouwde partner

Bijna 60 jaar ervaring in infrastructuurwerkzaamheden – met als specialisatie cement betonwegenbouw – maakt Roos Groep en goede partner om zaken mee te doen. Zo bieden wij onze klanten de gewenste kwaliteit voor de beste prijs.

Kwaliteit beleidsverklaring

Download hier de kwaliteit beleidsverklaring van Roos Groep.
Hierin staan onze doelstellingen om een optimaal kwaliteits- en veiligheidsbeleid te behalen omschreven.

Vrachtwagen, Mercedes, Roos Groep
Foto van fietstocht door Roos Groep 2014
Roos Zand en Grind