Nieuw lid van het team

Nieuw lid van het team

 

Voor sommige misschien al een bekend gezicht in de organisatie maar wij willen graag meedelen dat Eddy Cuijpers vanaf januari werkzaam is als operationeel manager betonverhardingen. In deze hoedanigheid is hij eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op uitvoeringsgebied van de Belgische & Nederlandse betontak, alsmede Roos Speciale Technieken.

Vanaf het moment dat hij, 21 jaar geleden, tijdens zijn stageperiode voor de studie Civiele Techniek in aanraking kwam met het fenomeen betonwegenbouw is hij besmet geraakt met het betonvirus.

Na het afronden van de studie is hij in Nederland in diverse functies bij verscheidene bedrijven werkzaam geweest in de betonwegenbouw.

Ook, al zij het kortstondig, bij de Roos Groep, dus de mensen die hier wat langer werken zullen hem al kennen.

Vervolgens is Eddy ongeveer 12 jaar geleden internationaal in de betonwegenbouw aan de slag gegaan. Eerst in Duitsland en daarna in het Midden-Oosten.

Als project manager heeft hij hier diverse projecten succesvol afgerond. Hij is altijd zeer nauw betrokken geweest op het uitvoeringsvlak.

Na een periode van meer dan 10 jaar in de “zandbak” werd het tijd om eind 2017 naar de “echte” wereld terug te keren en na een paar weken vakantie met opgeladen batterijen bij Roos Groep aan de slag te gaan.