Infrastructurele werkzaamheden

Infrastructuur

Infrastructuur vraagt om de juiste samenwerking. Kwaliteit van het gewenste eindproduct en ontzorgen van de klant staat centraal tijdens een project. Zo realiseren we een meerwaarde voor onze klanten. 

Samen sterk in grondig werk

Gestructureerde voorbereiding

Roos Groep besteed veel aandacht aan de voorbereiding van een project. Om op de juiste wijze faalkosten te voorkomen en de productie te verhogen. Eerdere projecten in ruilverkaveling, grond-, weg- en waterbouw in Nederland en België bewijzen dat deze visie effectief is.

 

Korte bouwtijd, hoge kwaliteit

Via Systems Engineering worden alle projecten van onze afdeling Infra in kaart gebracht en opgevolgd. Zo optimaliseren wij de kwaliteit van het eindproduct en verkorten de bouwtijd.

Onze visie is dat dankzij een goede voorbereiding op de juiste wijze de faalkosten worden verminderd en de productie wordt verhoogd.

Infrastructuur België 

Onze infrastructurele werkzaamheden in België worden uitgevoerd door Roos Groep N.V. gevestigd in Arendonk. Het gemotiveerde team ontzorgt de klant vanaf het begin van het project en  beschikt over uitgebreide kennis. Zo wordt er voldaan aan de specifieke wensen en eisen van de klant. De werkvoorbereiding en uitvoering geschieden op innovatieve wijze en ontwikkelen zich dagelijks verder. Zo is ons grondverzetmaterieel uitgerust met GPS, waardoor de meest foutgevoelige werkzaamheden op een eenvoudige, nauwgezette en betrouwbare manier bijgestuurd kunnen worden. 

DBFM
Zowel in België als in Nederland zijn er al Design & Construct werkzaamheden gerealiseerd. Eveneens bestaat de mogelijkheid om in samenwerking met Roos groep DBFM (Design, Build, Finance and Maintain) te realiseren.

Infrastructuur Nederland

In Nederland worden de infra werkzaamheden van kleinschalige projecten in samenwerking met onze Belgische afdeling uitgevoerd. Grotere projecten worden in samenwerking met andere professionele aannemers uitgevoerd.

 

Afdeling infra voor:

  • Aanleg van huisvuil overslag terreinen (containerterreinen)
  • Rioleringswerken
  • Wegenbouw
  • Bouw en woonrijp maken (woon) verkavelingen.
  • Inrichting van buitenterreinen bij fabrieken en bedrijfs- en overheidsgebouwen
  • Inrichten en onderhouden boorlocaties bij Nutsbedrijven.
  • Toegangswegen naar windmolenparken.
  • Containerterminals
  • Natuur inrichtingswerken

Contact

Zou u meer informatie willen of eens persoonlijk contact met een van onze account managers? Neem dan vrijblijvend, door middel van het contactformulier, contact op met Roos Groep N.V. voor België en P.E. Roos BV voor Nederland.

Klik hier voor contact in Nederland>>                                                           Klik hier voor contact in België>>

Meer informatie www.roosgroep.com