Betonverharding voor de professionele agrariër

Wegenbouw

Betonverharding voor de professionele agrariër

De Roos Groep, realiseert steeds vaker betonverhardingen voor de akkerbouw. Van advies tot oplevering alles wordt volledig uit handen genomen. U als klant geeft aan wat uw wensen zijn, de Roos Groep adviseert u over de mogelijkheden. U maakt een keuze. Vervolgens storten wij uw kavelpad op locatie. U heeft geen beperkingen qua breedte van het kavelpad of de erfverharding. Wij zorgen dat ons project aansluit op uw wensen.

Met verschillende betonmachines en mogelijkheden maken wij elke gewenste betonverharding. Kwaliteit en duurzaamheid staat centraal.

De voordelen van een kavelpad in de akkerbouw zijn enorm. Een kavelpad stelt u in staat om het vervoer van en naar uw land efficiënter uit te voeren. Door onze ervaring kunnen wij praktisch met u meedenken, wat zal resulteren in een prettigere samenwerking.

Tevens kunt u vertrouwen op een partner die betrouwbaar is en werkt volgens het principe afspraak is afspraak.

Verschillende melkveebedrijven zijn u al voor gegaan. Voor het vee is het belangrijk dat een kavelpad breed genoeg is. De Gezondheidsdienst voor Dieren heeft vastgesteld dat koeien die op een te druk kavelpad lopen, eerder last hebben van klauwhoornaandoeningen. Als richtlijn stelt de Gezondheidsdienst een kavelpad van 3,5 tot 4 meter. Wij denken graag met u mee, om te kijken hoe we dit het beste voor u kunnen realiseren.

Dus niet alleen uw materieel heeft baat bij een kavelpad ook uw vee zal er op vooruit gaan.

Uit ervaring weten we dat overharde paden in natte perioden snel veranderen in een modderpoel. De aanleg van een kavelpad, trayveld of tuinbouwpad vergemakkelijkt uw werkzaamheden aanzienlijk, ook tijdens slecht weer.